Felhívás adategyeztetésre hirdetményi úton

Az afrikai sertéspestis tovább terjedése miatti intézkedések elrendelése

Meghívó közmeghallgatásra – 2022. december 15. 17 óra

Tiszaadony Kózség önkormányzat Képviselő-testülete közmeghallgatást tart, melyre ezúton meghívom.

Igazgatási szünet 2022. december 22 és 2023. január 6-a között

Tájékoztatom Önöket a kormányzati igazgatási szünet elrendeléséről és a kormányzati igazgatási szünetre alkalmazandó veszélyhelyzeti szabályokról szóló 460/2022. (XI. 10.) számú kormányrendelet alapján, az energiaköltségek csökkentése érdekében Önkormányzatunk igazgatási szünetet rendelt el 2022. december 22 és 2023. január 6-a között.

Hírdetmény – Nemzeti Földalapba tartozó földrészletek nyílvános pályáztatása

Az afrikai sertéspestis tovább terjedése miatti intézkedések elrendelése

Tiszaadony belterületi csapadékvíz elvezetése

Tiszaadony Község Önkormányzata a TOP-2.1.3-16-SB2-2021-00029 azonosítójú, „Tiszaadony belterületi csapadékvíz elvezetés című” pályázatával 337.918.121.-, Ft vissza nem térítendő támogatást nyert a TOP-2.1.3-16-SB2 kódszámú „Települési környezetvédelmi infrastruktúrafejlesztések” tárgyú felhívás keretein belül.

Formanyomtatvány- Rendszeres gyermekvédelmi kedvezményre jogosultsághoz

FORMANYOMTATVÁNY
a rendszeres gyermekvédelmi kedvezmény megállapításához és felülvizsgálatához [A) lap], valamint a hátrányos, halmozottan hátrányos helyzet fennállásának megállapításához

Afrikai sertéspestis miatti intézkedések elrendelése

Az afrikai sertéspestis tovább terjedése miatti intézkedések elrendelése

Hirdetmény – Belorus MTZ82 típusú, tolólapos földmunkagép értékesítéséről

Aranyosapáti Község Önkormányzata konzorciumi partnereivel támogatást nyert „Humán szolgáltatások fejlesztése Aranyosapátiban és térségében” címmel.

Tájékoztató földi szúnyoggyérítésről

Ezúton tájékoztatjuk, és egyben értesítjük Önöket, hogy a Tiszamenti Regionális Vízművel kötött együttműködési megállapodás alapján 2021. január 1-től a Nyugati főcsatorna használatához szükséges Gátfelhajtási engedélyek (Gátközlekedési engedélyek) kizárólagosan az alábbiak szerint vásárolhatók meg (bankkártyás fizetéssel, On-Line vásárlással, Applikáción keresztül)